Publicat pe Lasă un comentariu

Cum sa fii la moda in anotimpul rece

Iarna este vremea în care lumea uita de moda, de cum de îmbrăcam, numai pentru a nu feri de ger. Nu mai purtam bluze cu dantela, tricourile cu decolteuri largi pentru o bluza mai groasa, si care din pacate este simpla sau chiar anosta.

Nu contează ce porți pe sub palton?

Femeile cred ca nu contează ce anume poarta pe sub un palton sau o blănița și invers, nu le interesează absolut de loc ce haina pun pe ele pentru ca oricum la destinație vor renunța la ea.

Nimic mai fals! “Iarna este anotimpul când stilul ne este pus la încercare” spun toți creatori de moda.

Haine groase dar la moda?

De ce sa nu putem alege la cumpărături îmbrăcăminte groasa care sa ne tina de cald, dar care sa fie în același timp și la moda? Asa am putea purtam bijuteriile și în geanta pentru ca ne incomodează pe sub haine?

Ne mai aranjam parul chiar dacă vom purta căciula? Toate aceste întrebări au un răspuns simplu: neatenția la ținuta noastră. Se știe faptul ca in perioada de iarna tindem sa hibernam, și de aici delăsarea și pentru aspectul nostru in general.

Putin bun gust în ținutele noastre chiar dacă este frig!

Dar dacă suntem suntem atenți la felul cum arătam, putem sa adaugăm și putin bun gust în ținutele noastre. Zăpada nu trebuie sa fie un motiv pentru care iarna atât femeile, cât și bărbații uita de stilul lor vestimentar. Nu putem, purta tocuri, dar si bărbații au probleme cu pantofii. Toate acestea se pot rezolva.

Daca va deplasați cu mașina personala puteți sa va purtați pantofii sau chiar pantofi cu toc. Dacă nu aveți mașină, va trebuie putina imaginație sa alegeți acele modele de ghete care sunt mai deosebite, mai înclinate spre fashion decât spre banal, doar util.

Renunțați la ideile greșite, preconcepute.

Acum, sa spunem ca v-am convins sa renunțați la ideile greșite care va împing sa nu aveți un strop de fashion în ținuta. Mai rămâne întrebarea: Cu ce ma pot îmbrăca pentru a fi în trend? Aici am o sumedenie de răspunsuri.

Paltoanele de diferite culori și modele sunt la moda și pot fi purtate și de bărbați, și de femei.

Ghetele cu ținte sunt încă la moda, iar mănușile din piele nu se vor demoda niciodată.

Fularele mari sunt cireașa de pe tort pentru ca atrag atenția. Se poarta argintiul, auriul, sclipiciul, dar atenție, cu măsura; la fel și culorile.

Hainele din blana sunt perfecte pentru o ieșire în oraș, sau de ce nu, pentru o întâlnire la birou, însa aveți grija la restul ținutei, pentru a nu părea prea exagerate.

Știați ca fustele lungi se pot purta și iarna? Ei bine, da. În majoritatea colecțiilor de iarna puteți găsi fuste lungi, din lână.

Pentru cele mai friguroase dintre noi.

Pentru cele mai friguroase dintre noi, se recomanda și o pereche de egari. Mereu vor fi la moda vestele, chiar si cu blăniță pentru a fi mai chic, atât seara, cât și ziua. Vedetele sunt mereu atente cum se îmbracă și cât de „fashion” sunt chiar și iarna. De ce nu poți fi și tu?

Was this article helpful?
YesNo
Lasă un răspuns