TERMENII GENERALI DE UTILIZARE A MAGAZINULUI ONLINE

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de societatea DECLUB INVEST SRL. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar intreaga responsabilitate ii revine gazdei.

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. DECLUB INVEST SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului – texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date – este proprietatea DECLUB INVEST SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul in scris al DECLUB INVEST SRL pentru oricare elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. De asemenea ne rezervam dreptul de a deschide actiune in justitie pentru recuperarea daunelor dpdv financiar, in paralel cu actiunea in penal.

LEGATURI

DECLUB INVEST SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

LIMITARI ALE RESPONSABILITATILOR

DECLUB INVEST SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site. Site-ul administrat de DECLUB INVEST SRL si materialele aferente sunt folosite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile" fara garantii de nici un fel.

ACCESUL LA SITE

Prezentul magazin se adreseaza doar persoanelor fizice ce fac achizitii in interes /folos personal. Persoanele juridice, Intreprinderile Individuale sau Persoanele fizice autorizate ce doresc sa sa achizitioneze produsele comercializate de DECLUB INVEST SRL ne pot contacta pentru o propunere de colaborare si incheierea unui contract comercial.

DECLUB INVEST SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor DECLUB INVEST SRL, fara acordul scris al acesteia.

DECLUB INVEST SRL are dreptul de a isi selecta prin acceptare sau refuzare clientii inregistrati sau comenzile inregistrate daca datele sau actiunilor lor sunt indoielnice.

CONFIDENTIALITATE

DECLUB INVEST SRL se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti. Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor lLegii pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC DECLUB INVEST SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor efectuate in magazinul online.

Sunteţi să furnizaţi datele, acestea fiind necesare inregistrarii si expedierii comenzilor dvs. Refuzul dvs. determină anularea inregistrarii comenzilor. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: CURIER DPD.

Conform legii, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la SC DECLUB INVEST SRLDe asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, trimisa la email rochiideclub@gmail.com, anual, DECLUB INVEST SRL, in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora. DECLUB INVEST SRL va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor legale, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.

DECLUB INVEST SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu comercializeaza, nu ofera si nici nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii referitoare la politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: rochiideclub@gmail.com.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare DECLUB INVEST SRL are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. DECLUB INVEST SRL nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. in cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera DECLUB INVEST SRL si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, DECLUB INVEST SRL si afiliatilor/asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. DECLUB INVEST SRL nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului nostru.

PARTENERI

DECLUB INVEST SRL are contracte de revanzare cu reprezentanti ai produselor prezente in magazinele noastre. Despre calitatea produselor, despre autenticitatea marcii si despre orice alte nelamuriri despre o anume marca sau un anume produs, clientul se poate adresa reprezentantului marcii respective sau importatorului.

RETURNARI SI GARANTII

Conform legislatiei europene ( vezi detalii ), consumatorii pot anunta decizia lor de retragere din contract in termen de cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, prin formularul de retur din pagina de garantie , mentionand datele personale si codul produselor pe care doresc sa le returneze. Dupa completarea formularului, este afisat automat un ghid de returnare a produselor, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Consumatorii returneaza produsele fara intarziere nejustificata si în decurs de cel mult 14 zile de la data la care a primiti produsele. Atenție! Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene ). Gasiti in pagina Garantie detalii complete si formular de retur.

Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, DECLUB INVEST SRL va inapoia contravaloarea returului in cel mult 14 de zile de la anuntarea lui prin mandat postal sau transfer bancar, la alegerea consumatorului, dar poate amana rambursarea până la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzării. In cazul solicitari altor produse acestea vor fi trimise functie de stocuri sau data intrarii lor in stoc.

Nu expediati colete cu ramburs. Acestea nu permit verificarea produselor returnate si expeditia se va intoarce la dvs.

Articolele ce tin de igiena intima ( corsete, ciorapi, costume de baie ) nu sunt acceptate pentru retur. Va rugam sa consultati cu atentie tabelele de marimi aferente inainte de a comanda.

Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

Garantia produselor este de 30 de zile. Etichetele contin informatii utile privind spalarea si ingrijirea textilelor, astfel incat acestea sa nu sufere nici o deteriorare. Daca nu ati respectat instructiunile de intretinere, drepturile la garantie se pierd. Pentru a face dovada achizitionarii articolelor, este necesar sa pastrati bonul fiscal sau factura de achizitie. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) sunt proprietate a DECLUB INVEST SRL si a partenerilor sai si a fost alcatuit in stransa colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Din acest motiv, DECLUB INVEST SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre furnizorii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc. ). Va rugam sa tineti cont ca majoritatea fotografiilor de produs sunt filmate in conditii ideale de lumina si prelucrate computerizat pentru un plus de calitate a imaginii, de asemenea modelele folosite au dimensiuni ideale si pot fi filmate in produse executate special pentru dimensiunile persoanei respective.

Pentru produsele ce au termen de livrare afisat, inseamna ca sunt aduse in baza comenzilor inregistrate la termenul respectiv. Data are caracter informativ si poate sa difere functie de transport si formalitatile vamale. Odata cu plasarea unei comenzi in magazin primiti automat un sms si email cu datele comenzii dvs. Confirmarea comenzii se face doar telefonic de catre operatorii DECLUB INVEST SRL care vor stabili de comun acord cu dvs data de livrare a produselor. DECLUB INVEST SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate cu status "La comanda". Din acest motiv, DECLUB INVEST SRL isi asuma dreptul de a nu onora comanda in cazul in care respectivul produs nu mai este disponibil in oferta curenta a furnizorului.

DECLUB INVEST SRL nu raspunde de eventualele defectiuni ale produselor cumparate in cadrul magazinului virtual. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta DECLUB INVEST SRL in maximum 14 zile de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare. in cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera defectiuni pe timpul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja de DECLUB INVEST SRL, dar nu si alte despagubiri. Fiind de acord cu acest document, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

GRESELI DE TIPARIRE

DECLUB INVEST SRL si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. in eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. DECLUB INVEST SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la rochiideclub@gmail.com

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre DECLUB INVEST SRL si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor din ROMANIA.

Puteti reclama orice problema intampinata direct administratorului la email reclamatii@declub.ro.

ADMINISTRARE

Magazinul online declub.ro este administrat de societatea Declub Invest SRL , Reg. Com.: J40/10470/2014, CUI: 33568253, Sediul social: Str. CRINULUI 55 Bucureşti sector 1.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.