ANUNT IMPORTANT! Intru-cat Guvernul Romaniei a anuntat 23 ianuarie zi libera pentru a conecta weekendul 21-22 ianuarie cu 24 ianuarie, Ziua Unirii Principatelor Române, zi libera legal, magazinul DeClub nu va oferii suport clientilor in intervalul 21-24 ianuarie. Comenzile vor fi procesate incepand cu data de miercuri 25 ianuarie.

DeClub.ro este un concept-store: oferim preţuri mici în detrimentul unei date de livrare mai indelungate. La fiecare produs este mentionat un termen de livrare orientativ dar veti fi contactati telefonic inainte de expediere.

Livrare in România prin curier rapid

Livrarea comenzilor dvs. se efectuează prin curier rapid, la adresa indicată de dvs, in 1-2 zile de la confirmarea telefonică a comenzii.

Livrarea in România costă 15 lei indiferent de localitate ( nu se taxeaza kilometrii suplimentari ). Costul livrarii este fix indiferent de numărul de produse din comandă, dealtfel, la minim 250 lei, curierul devine gratuit.

Dacă livrarea dvs. întărzie sau întămpinaţi neplăceri, va rugăm sa ne contactaţi.

Pentru moment comenzile efectuate NU se expediaza in alte tari. Acest magazin se adreseaza doar clientilor situati in Romania. Produsele comercializate nu sunt destinate revanzarii in magazine online sau fizice, nu vindem en-gross.

Plata comenzii la curier

Pentru expeditiile in Romania plata comenzii se efectuează la curier, acesta va eliberează chitanţa ce însotește factura din interiorul pachetului. Suma de plată este exact ceea stabilită in comanda dvs, curierul nu este in masură să vă solicite nici un fel de taxă suplimentară.

Garanţie de retur

Toate produsele comandate beneficiază de garanţie de retur indiferent de motiv. Citește mai multe despre Garanţia de Satisfacţie .