Livrare in România prin curier rapid

Livrarea comenzilor dvs. se efectuează prin curier rapid, la adresa indicată de dvs, in 1-2 zile de la confirmarea comenzii.

Livrarea in România costă 15 lei indiferent de localitate ( nu se taxeaza kilometrii suplimentari ). Costul livrarii este fix indiferent de numărul de produse din comandă, dealtfel, la minim 250 lei, curierul devine gratuit.

Pentru moment comenzile efectuate NU se expediaza in alte tari. Acest magazin se adreseaza doar clientilor situati in Romania. Produsele comercializate nu sunt destinate revanzarii in magazine online sau fizice, nu vindem en-gross.

Plata la livrare

Pentru expeditiile in Romania plata comenzii se efectuează la curier, acesta va eliberează chitanţa ce însotește factura din interiorul pachetului. Suma de plată este exact ceea stabilită in comanda dvs, curierul nu este in masură să vă solicite nici un fel de taxă suplimentară.

Plata cu card

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD. Nu se percepe nici un comision suplimentar pentru tranzacții. Pentru finalizarea oricărei tranzacții trebuie furnizat: numarul cardului (16 cifre); data de expirare; ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră. Noi nu solicităm și/sau stocăm nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Procesarea datelor de card se face in deplina siguranta prin serverele mobilpay.ro.

Plata in rate cu card

Comanda dvs. poate fi achitata in 3 rate prin cardurile: CardAvantaj (Credit Europe Bank), Star BT (Banca Transilvania), BonusCard (Garanti Bank), AlphaCard (Alpha Bank) si BRD Finance (BRD). Dupa introducerea numarului de card (16 cifre) platforma recunoaste automat tipul cardului dvs si ofera varianta de plata integrala sau plata in 3 rate, la alegerea dvs.

Garanţie de retur

Toate produsele comandate beneficiază de garanţie de retur indiferent de motiv. Citește mai multe despreGaranţia de Satisfacţie .