Ne dorim să fiţi clienţi multumiţi, odată cu preţurile prietenoase şi un cost redus pentru Livrare, vă oferim şi Garanţia de satisfacţie! Vă reamintim că suntem un magazin autorizat pentru comerţul online iar comenzile dvs sunt realizate în condiţii deosebite de siguranţă.

garantie de satisfactieGaranția de satisfacție DeClub

INDIFERENT DE MOTIVE (DE ALTFEL NICI NU ESTE NECESAR SĂ NI LE COMUNICAŢI) PUTEŢI SĂ RETURNAŢI ORICE PRODUS COMANDAT VĂ ESTE PREA MIC, PREA MARE, NU VĂ VINE BINE SAU NU VĂ PLACE MATERIALUL, PUTETI RETURNA IMEDIAT.

DORIŢI O ALTĂ MĂRIME, ALT MODEL SAU PUR ŞI SIMPLU BĂNUŢII ÎNAPOI? NU ESTE NICI UN FEL DE PROBLEMĂ, ALEGEREA ESTE A DUMNEAVOASTRĂ! NOI DOAR ÎNCERCĂM SĂ FIŢI UN CLIENT FERICIT ŞI MULŢUMIT ŞI VOM ÎNDEPLINI RAPID ŞI PRECIS INDICAŢIILE DVS.

Dacă consideraţi că problema nu este rezolvată rapid şi în interesul dvs puteţi reclama la directorul de magazin ( email reclamatii@declub.ro ).

Atenție!

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

Doriti sa returnaţi un produs?

Completaţi acest formular de retur si primiţi automat toate informaţiile necesare!

Cererile de retur se efectueaza prin completarea formularului de mai sus. Termenul legal in care puteti solicita returnarea produselor este de 14 zile de la primirea lui. Dupa completarea datelor cititi cu atentie procedura de retur. Puteti verifica "Termeni si conditii " aici.

Daca aveti nelamuriri, ne puteti contacta in timpul orelor de program.